Supersnelle Healing

Soms gebeuren er mooie dingen, en nog supersnel ook. De persoon in kwestie heeft toestemming gegeven deze foto’s te gebruiken. Het is ook dat ik direct een foto gemaakt had, anders had ik het zelf niet geloofd. Het was een uitgegroeide moedervlek, met paarse uitgroeisels. Wat het precies was kan ik ook niet zeggen. (Ik ben geen dokter) Maar op het planbord staat medic achter mijn naam. Het is wat meer als een EHBO diploma moet je maar denken. Maar even zoeken op Google werden we niet vrolijk van het plaatje met bijbehorende tekst. Aanbevolen langs de dokter te gaan. Maar aangezien we op een platform zaten 40 Km voor de kust viel dit niet mee. Ik bood aan om alvast te behandelen. Persoon in kwestie vertelde mij dat hij niet geloofd in die onzin. Ik zei dat dit niet uitmaakt, en het maar 15 minuten zou duren. Aangezien het 23:45 in de avond was, en iedereen al naar bed was voelde hij zich blijkbaar meer op zijn gemak. Ach, zei hij waarom niet. Doe het dan maar. Dus dan maar direct begonnen met behandelen. Er gebeurd altijd wel iets goed’s. Maar deze keer overtrof het alle verwachten. Eerste foto hoe het was. Tweede na 8 uur. Derde foto na 23 uur. Nee, ik geloofde het ook niet. We weten allemaal dat een wond genezing minimaal een week duurt. We hadden beide kippenvel. Wat is er allemaal mogelijk?

De eerste foto ’s avonds om twaalf uur.

image

Uitgegroeide moedervlek.

Bij het behandelen voelde hij prikkelingen en steken. En het werd heel warm. of er een warme pook in werd gestoken volgens hem.

8 uur na behandeling van 15 minuten.

8 uur na behandeling van 15 minuten.

Al een stuk minder, en we zouden ’s avonds nog een sessie doen. Na het douchen. Bedenk dat we met 8 man op een eiland zitten 40 km uit de kust. We zien elkaar dus overal. Maar toen om 23:00 we nog een sessie wilde doen was het volgende plaatje daar. We stonden elkaar aan te kijken als een aap in een kapot horloge. Moeten ik nog langs de dokter nu. Ja denk het wel, we hebben de foto’s nog……

Volkomen gaaf na 23 uur.

Volkomen gaaf na 23 uur.

Had ik dit verwacht? Nee. Moedervlek is ook weg, krankjorum…. Wonderen? Nee, bijzonder Ja! We weten nog heel veel niet. Wat ik wel weet dat ik een “believer” erbij heb. Een paar dagen daarna is hij langs de dokter gegaan met de mededeling ik heb iets vreemds onder mijn navel. ‘Laat maar zien dan.’ Het is al weg dokter, maar ik heb er foto’s van met het verhaal in 24 uur weg, supervisor op het werk, enz. Ja zou u het geloven? Hij heeft uiteindelijk toch nog een bloedonderzoek afgedwongen waar ik al op gehamerd had. Uitslag alle waarden goed, geen bijzonderheden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *